Volledige betrokkenheid bij de aanvaarding en bovenal uitvoering van elke opdracht. In het belang van de opdrachtgever en al haar betrokkenen: personeel, management, aandeelhouders, leveranciers en klanten.

Voor wie? Organisaties (profit en non profit) die de focus op de klant willen aanscherpen. Dat kan zijn een intensivering van de verkoopactiviteiten (offensiever), of een andere mix (via vertegenwoordigers, Telemarketing en Direct Marketing), of een integratie van front- en backoffice en orderstroomprocessen of de introductie èn uitvoering van CRM als strategie t.b.v. de klanten via het eigen personeel.
Happy people make happy customers!

Voor een mooie start kun je kiezen voor InCompany opleidingen op maat. De modules worden aangepast op basis van het verzoek en de behoefte van de klant. Deze InCompany opleidingen bestaan over het algemeen uit 6 colleges/workshops van 3-4 uur. Overdag, ‘s avonds of een combinatie daarvan (start 16:00 incl gezamenlijke maaltijd).

  1. Management & Organisatie: onderwerpen als timemanagement, organisatievormen, projectmatig werken, managementstijlen, marketing, sales en meer.
  2. Persoonlijk Leiderschap: gebaseerd op de 7 eigenschappen van effectief leiderschap van Covey en de golden circle van Simon Sinek.
  3. Sales Management: inspiratie uit NIMA Sales & Marketing, Sales Activity Management, Key Accountmanagement, Changemanagement en meer.
  4. Klantgericht Ondernemen: thema’s als kwaliteit in dienstverlening, kosten van slechte kwaliteit, de 9+ organisatie.

Dit alles met kwaliteitsborging als basis, een sterke motivatie voor mensenmanagement en uiteraard een gezonde focus op het werven en behouden van rendabele klanten. Ofwel het resultaat. Onderdelen van het bovenstaande kunnen zijn: invoering van een nieuw beloningssysteem met vaste en variabele componenten, werving- en selectieprocedures toegespitst op juiste profiel, salestraining (modulair) vanaf de start via een basistraining t/m onderhoud, management development, incentiveprogramma’s, sales automation incl. IT-infrastructuur en levering van de juiste management informatie of verkooprapportage (MIS&SIS), re-organisatie naar regio’s, klantsegmenten of teams.

Focus op peoplemanagement, aandacht voor kwaliteitsprocessen, individueel- en groepsverandermanagement, creatieve oplossingen met zicht op pragmatische toepassing, sterke drijfveer voor doelstellingen en resultaten, rekening houdend met teamsfeer èn individuele krachten, duidelijk en hard waar nodig, maar wel voorspelbaar. Analyserend en operationeel met focus op de belangen van de opdrachtgever en direct betrokkenen in de mix van: Performance Counts en Behaviour Drives results.

NCOI Opleidingsgroep > januari 2008 tot februari 2009: doelgroepbenadering via brancheteams

Energie:Direct > maart 2008 tot medio 2010: hulp bij uitbreiding activiteiten in direct marketing & sales

Nederlandse Energie Maatschappij > januari 2010 tot medio 2011: structureren klantenwerving en – behoud

Cretas Golfreizen > augustus 2009 tot heden: ontwikkeling nieuwe formules www.emeraldtravel.nl en Maladiven.direct.nl

Falck Nederland > januari 2011 tot januari 2012: Sales- en directiecoaching,

ExtensionGroup > januari 2011 tot januari 2012: Management training via ontwikkeling en uitvoering Academie

BuurtKadoos > februari 2012 tot juni 2012: Ontwikkelen werving en behoud nieuwe propositie en organisatie

Hotnetwerkz > oktober 2012 tot heden: Ontwikkeling en uitvoering InCompany MD-programma

MKB Veiling > september 2014 tot heden: Hulp bij organiseren van verbeteren van de klantenservice