Alcedo Atthis is de Latijnse benaming voor de ijsvogel, ook wel bekend als Kingfisher. Waarom de analogie van Atthis met déze vogel? Hij is bereid elk obstakel te overwinnen en dat is kenmerkend voor een resultaatgerichte onderneming.

Hij past zichzelf constant aan en blijft toch trouw aan zijn soortgenoten. Flexibiliteit en loyaliteit zijn belangrijk. Zijn visuele scherpzinnigheid en de zorgvuldige strategie die hij gebruikt om het meest geschikte moment te vinden om zijn doel te bereiken.

Waarom? Henry J. Groeneveld heeft de prestigieuze, internationale Bertelsmannwedstrijd gewonnen als beste verkooporganisatie en dat heeft grote erkenning gebracht en een onvergetelijk gevoel van teamspirit en succes. De naam van die wedstrijd: Atthis! De symboliek van de ijsvogel met deze wedstrijd en de 1e plaats betekent inspiratie voor een passende naam: Atthis.

Henry J. Groeneveld

www.henrygroeneveld.nl
LinkedIn, Facebook, Twitter

1976 –1979 Nyenrode Business Universiteit (BBA Bedrijfskunde)

1979 –2003 gewerkt bij
Procter & Gamble, ClipperGames & Toys, ECI, Gouden Gids : Directieposities Sales & Marketing en algemeen management

Vanaf 2003 Atthis
Projecten voor o.a.: Hotelbon, Wolters Kluwer, Centraal Boekhuis, Batavus, Interfoon, Turby, First Incentive, Attent Group, BCPartners, Cretas, Golfreizen, Lecturama, Direct Communications, The Juice House, Salesassistant, Bortly-Lighting, Lecturo, EnergieDirect/Essent, NCOI Opleidingsgroep, Nederlandse Energie Maatschappij, Falck, Extension Group, HotNetworkz, EmeraldTravel, MaladivenDirect, SecureBizz

Activiteiten

  • Programmamanager + kerndocent Business Universiteit Nyenrode,
  • Docent NCOI
  • Voorzitter Raad van Toezicht VO school (3700 leerlingen)
  • Expert Klantenservice.info
  • Oprichter ZZP Culemborg
  • Lid SMA en PlatformvoorKlantgerichtOndernemen.